miércoles, 16 de febrero de 2011
Crema de dovleac cu crevete si sparanghel .
INGREDIENTE : Pentru 2 prs
- Un dovleac
- O ceapa
- O rosie
- 2 buc de praz
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri de ulei
- apa , sare
- 6 creveti
- 4 buc sparanghel
PRPARARE :
Se curata verdeturile si se pun la fiert intr-o oala cu apa, un pic de sare si 3 linguri de ulei si se fierb 20 - 25 de min. Cand se termina de fiert se tritureaza cu blenderul. curatam creveti si ii dam cu sare si piper, se spala sapranghelul si se taie in bucati de 3 cm. Intr-o cratita cu ulei de masline se trage sparanghelul dupa care punem si creveti si ii gatim 1-2 min. Punem crema intr-o farfurie adanca si ornam cu creveti si sparangheli deasupra. se poate servi cu crutoane de paine prajita.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario