jueves, 17 de febrero de 2011
Scoici de râu a la marinera.
Ingrediente: 4pers
- pasta de tomate 1/2 lingura
- scoici de râu 1kg
- ceapa mica 1
- usturoi 3 catei
- linguri depaine rasa 2
- pahar devin alb 1
- ulei de masline
- patrunjel , sare
- pesmet 2 linguri
Peparare:
Se spala bine scoicile, si se lasa cateva minute in apa ca sa lase nisipul. Taiem fin ceapa, usturoiul si patrunjelul. Le rezervam. Se pune pe foc o cratita cu 6 linguri de ulei la care adaugam ceapa si usturoiul. Inainte sa se termine de facut adaugam scoicile, pesmetul si pasta de tomate. Amestecam bine dupa care punem vinul si sarea, atentie nu puneti multa sare deoarece scoicile contin. Lsama sa fiarba pana se deschid scoicile. Cele care nu se deschid trebuie sa le aruncam ca nu sunt bune. Servim cu patrunjel verde deasupra.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario