Powered By Blogger

jueves, 17 de febrero de 2011

Pui in salsa de migdale.






Ingrediente:

-pui 1
-ceapa 1
-usturoi 2 dinti
-vin alb 1 pahar
-oua 2
-migdale 16 buc
-faina
-supa de pui
-sofran
-foi de dafin
-sare si piper

Preparare :

Se taie puiul in bucati, il dam cu sare si piper dupa care il dam prin faina. Punem intr-o cratita 6 linguri de ulei si frigem bucatile de pui. cand sunt gata le scoatem pe o farfurie si rezervam. In aceiasi cratita punem ceapa taiata marunt si cand este gata punem buc de pui peste ea. Punem si vinul. Cand incepe sa fiarba adaugam supa de pui pana se acopera carnea, foile de dafin si patrunjelul. Lasam sa fiarba la foc mic pana se face puiul. Fierbem ouale si le curatam. Cateii de usturoi se curata si se prajesc. Ii amestecam cu migdalele, galbenusurile, un pic de sofran ca sa le trituram cu blenderul. Tot acest amestec care sa format il punem peste gaina si il lasam sa fiarba 15 min.

No hay comentarios:

Publicar un comentario