Astazi o sa va prezint cum se descongeleaza pestele pentru ca foarte multa lume nu stie cum sal descongeleze corect. Ce-a mai buna forma de descongelare este urmatoarea:
Scoatem pestele din congelator cu cateva ore inainte sa-l preparam si il introducem in frigider. Dar eu va spun un secret, cum sal descongelam repede si sa-i dam un gust placut. Pentru aceasta avem nevoie :
- un kg de lapte
- catei de usturoi 2
- patrunjel
- piper
Le punem in blender, le mixam. Luam un vas adanc in care punem pestele, dupa care se pun toate ingredientele triturate cu laptele. Se introduce la frigider. Cu aceasta sugestie usoara si practica acceleram procesul de descongelare datorita laptelui pe care il inconjoara, dandui o culoare mai alba pestelui. Iar atunci cand il gatim notam un gust mai fin si delicat.
Caracatita
Acum o sa va vorbesc un pic despre caracatita pentru ca astazi vam aratat mai multe retete cu acest aliment. Daca cumparati o caracatita si este proaspata puneti mana si congelatio, daca nu cumparatio congelata cu asta obtinem 2 lucruri: Este mai frageda si eliminam riscul de anisakis.
No hay comentarios:
Publicar un comentario